Hyva

Afbeelding: © Hyva

De Hyva Group is wereldwijd de leidende leverancier van vernieuwende en uiterst efficiënte transportoplossingen voor bedrijfsvoertuigen en de milieudiensten verlenende industrie. De onderneming richt zich op ontwikkeling, productie, marketing en distributie van onderdelen welke gebruikt worden in hydraulische laad- en lossystemen op vrachtwagens en aanhangers. Deze producten worden wereldwijd ingezet binnen een groot aantal sectoren waaronder transport, bouw, mijnbouw, materiaalverwerking en leveranciers van milieudiensten.

Hyva produceert de krachtigste front end hydraulische telescoopcilinder ter wereld, dubbelwerkende cilinders, mobiele en statische compactors, vuilniswagens en afvalverzameleenheden. Hyva’s portfolio bestaat uit: hydraulische cilinders (cilinders en wetkit componenten), container hefsystemen (haak- en portaalarmsystemen), afvalverzameleenheden, vloersystemen (voor horizontaal laden en lossen van goederen) en autolaadkranen (vast en mobiel). Deze producten worden ontworpen en op de markt gebracht onder de volgende gerespecteerde merknamen: Hyva, Kennis, F.lli Ferrari en Amco Veba. Hyva is ook een distributeur van hoogwaardige componenten.

Hyva is een multinationaal bedrijf, opgericht in 1979 in Nederland. Het bedrijf is werkzaam in ruim 130 landen met meer dan 2.000 medewerkers, 39 dochterondernemingen en 13 uitmuntende productiefaciliteiten in Brazilië, China, India, Duitsland en Italië. Hyva heeft meer dan 25.000 klanten.

Website:

Bekijk website