VDL Wientjes

Afbeelding: © VDL Wientjes

VDL Wientjes Roden is een bedrijf met circa 40 medewerkers en gevestigd in Roden. VDL Wientjes Roden ontwikkelt, produceert en assembleert in nauwe samenwerking met haar opdrachtgevers thermoplastische kunststofproducten voor een tal van afzetmarkten.
In de ontwikkelfase worden er soms series van 1 stuks opgestart, terwijl in de productiefase vaak geproduceerd wordt in series van 50 tot 4.000 stuks.

Door gebruik te maken van verschillende technieken zijn wij in staat om van klein naar groot, van eenvoudige tot complexe technische en zichtproducten te produceren.

VDL Wientjes Roden kenmerkt zich door een platte en open organisatiestructuur met enthousiaste medewerkers die het belang van de klant voorop stellen. Onze medewerkers zijn bekwaam en hebben zeer veel ervaring in het ontwikkelen en produceren van kunststofproducten. Mede daardoor zijn wij in staat om snel en deskundig te reageren op uw vragen met betrekking tot de nieuwste ontwikkelingen in grondstoffen en verwerkingstechnieken of over hoe verschillende productietechnieken te combineren zijn.

Website:

Bekijk website